Oferte speciale Comenzi telefonice

PRODUSE

Conditii de plata

Avena.ro sustine laboratoarele din Romania cu conditii de plata foarte avantajoase, precum Plata la termen extins si Plata in transe.

Plata la termen extins

Livrarea marfii cu plata la termen extins (120 zile) se acorda de catre Avena in urma unei bune colaborari cu clientul. Aceasta varianta de plata este disponibila de la a doua comanda efectuata la Avena Medica Srl. Clientii care intarzie cu plata primei comenzi nu vor putea beneficia de plata la termen extins. Beneficiul se va putea oferi, totusi, ulterior in urma conventiilor facute direct intre Avena si Client.

Plata in transe

Plata in transe este disponibila in cazul unei intelegeri directe cu Avena. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu reprezentatul de vanzari Avena asociat contului dumneavoastra sau sa ne sunati la unul dintre numerele de telefon afisate in sectiunea Contact.

Generalitati:

  • Fiecare zi de intarziere aduce penalitati, in procent de 0,02% din valoare marfii inscrisa in factura, incepand cu cea de-a 121-a zi de la livrare, in cazul Platii de la termen extins sau in cea de-a 31-a zi de la livrare, in cazul Platii la termen normal.
  • Preturile afisate pe site nu contin Taxa pe Valoare Adugata (TVA).
  • Preturile anumitor produse sunt exprimate in EURO si vor fi convertite automat in RON, la adaugarea lor in Cosul de cumparaturi. Cursul de referinta pentru aceasta operatiune este cel de vanzare al Bancii Transilvania, din ziua anterioara comenzii.